Köksrenovering med känsla

Ska du renovera köket? Då är det bra att hålla kolla på vilka ROT-regler som gäller för köksrenovering idag. Håll också koll på vilka trender som gäller, men var noga med att inte hoppa på en kortlivad fluga. Även om många har tagit farväl av de öppna ytorna är det just köket som gör det så tacksamt om det finns mycket plats och bra möjlighet till förvaring. Och så ska det såklart vara snyggt också, ett kök med känsla helt enkelt.

Har du spanat in Lisanas fantastiska köksrenovering? Vi som är lite av köksrenoveringsnördar är riktigt imponerade. Det är nordisk design när den är som bäst, och ger ett robust och ordentligt intryck som håller sig trendigt år efter år. Värt varenda investerad krona, även för dig som tänker ge bort en hantverkstjänst i present.

Köket och renovering

Köket är en plats för samtal, kanske svåra och långa eller korta och glada. En samlingsplats för hela familjen, eller tidiga morgnar när alla sover och man är tidigt uppe med en kopp kaffe. Köket är en central del av våra liv, en plats för möte, rekreation och faktiskt också en himla massa kreativitet. Att vi använder ROT till stor del när det gäller just köksrenoveringar är inte konstigt. Många gör faktiskt renovering strax innan flytt, eftersom det kan bidra till att lägenhetens värde ökar – mer än vad man la på själva renoveringen.

Osäker på vad du kan dra av för? Nya regler sätts ständigt upp för vad som är avdragsgilt och inte. Det är svårt att summera i en text eftersom informationen kan komma att ändras. Det bästa är helt enkelt att hålla stadig koll på Skatteverket för att se vad det är som gäller just nu. Där har du alltid den mest uppdaterade versionen av vad som gäller. Här kan du se en lista på vad som gäller specifikt för 2019.