Köksinredning i julklapp

Svårt att komma på en bra julklapp att ge bort? Fokusera på köket, för det är nämligen här som årets trender vuxit sig som starkast – och därför finns massvis av spännande produkter att shoppa loss bland.

present julklapp inslagetÅr 2015 börjar närma sig sitt slut och med bara dagar kvar till julafton är det hög tid att inhandla de sista julklapparna. Och visst kan det vara lockande att köpa robotdammsugaren eftersom det blev den prylen som utsågs till Årets julklapp i år, något som Veckans Affärer var snabba med att tillkännage, men hur kul är det? Inte speciellt, satsa på något hemtrevligare såsom inredning till köket. Något som inte bör vara allt för svårt med tanke på vilka starka kökstrender som har varit tongivande under året som passerat. Så vilka trender är det som växt sig allra starkast då? Enkelt: mässing, trä och allt i sten du kan komma över, då har du hittat rätt. Till exempel skriver Vestmanlands Läns Tidning om hur dessa material tillsammans kompletterar varandra och är naturliga, vilket skapar en härlig och varm köksmiljö. För är det något rum i hemmet som man vill ska kännas just gemytligt så är det köket. Inte heller behöver inredningen vara dyr, vilket gör extra enkelt att hitta bra prylar att ge bort som julklapp även om man har en ansträngd ekonomi. Vad sägs till exempel om en träbricka till mormor och en mortel i sten till pappa? Hos bland annat Aftonbladet har man listat en del smarta tips, vilket pris det har och vart man kan köpa sakerna någonstans – smart va?

Hemtrevligare helt enkelt

Att trenden i köket och egentligen hela hemmet gått mot mer naturtrogna material är ett som är säkert år 2015. Nu ska de högblanka polerade köksluckorna bytas ut mot murrigt trä och köket ska fyllas av en kombination av levande material istället för det plastiga IKEA-prylarna som dominerat marknaden tidigare år – kort sagt: en hemtrevligare och mer personlig köksinredning är att satsa på. Därför är inredningsprylar till köket också en bra julklapp att ge bort.